Lediga tjänster

Beckmans designhögskola söker Redovisningsekonom

Beckmans Designhögskola utbildar morgondagens designers inom Form, Mode och Visuell kommunikation. Vi finns i ljusa anrika industrilokaler på Lidingö som varsamt ställts om för en spjutspetsutbildning i design. Vi söker nu en redovisningsekonom på 70% av heltid.

Din utbildning och erfarenhet

Erfarenhet av utbildningssektorn och kreativa näringar är en bonus, men framför allt vill vi att du är en vass redovisningsekonom och:

  • Har en relevant utbildning och/eller erfarenhet som redovisningsekonom.
  • Kan bokföring och redovisning
  • Har erfarenhet av Visma administration, Visma lön och Ascendo eller liknande program.
  • Är van vid att arbeta självständigt och operativt

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du bland annat hantera den löpande bokföringen, fakturaflöden, betalningar och anläggningsregister. Utöver detta kommer du assistera ekonomichefen gällande framtagandet av avstämningar och rapporter samt stötta organisationen i rutiner gällande ekonomi, vilket du gör på både svenska och engelska utan reservation.

Uppdraget som redovisningsekonom omfattar två bolag och en ägarstiftelse: Stiftelsen Beckmans designhögskola (ägare), Beckmans Skola AB (driver den statligt finansierade högskolan), dotterbolaget Beckmans Akademi (driver avgiftsbelagd kvällsskola). 

Vad får du?

Ett 30-tal arbetskamrater i form av lärare och administrativ personal som gärna lunchar tillsammans. En stimulerande närhet till 123 kreativa studenter och ett hundratal gästlärare. Som redovisningsekonom rapporterar du till Ekonomichefen som leder ditt arbete.

Vill du fråga något?

Upplysningar om anställningen lämnas av Ekonomichef

terese.larsson@beckmans.se Växel +46 8 660 2020

Upplysningar om organisationen lämnas av Henrik Lindegren Ericson Kvalitetssamordnare vid Beckmans designhögskola henrik.lindegrenericson@beckmans.se

Beckmans designhögskola innehar kollektivavtal. 

Facklig representant är elisabet.yanagisawa@beckmans.se

Sök så här:

Välkommen med din ansökan till jobbansokan@beckmans.se märk ansökan REDOVISNINGSEKONOM. Vi vill att din ansökan innehåller ett cv som styrker de kvalifikationer vi söker. Tjänstens omfattning är 70% av heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Beckmans Designhögskola tillämpar kollektivavtal. Sista ansökningsdag 29 september 2023.

Beckmans Designhögskola är personuppgiftsansvarig, vilket innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och att dina rättigheter tas tillvara.  Vår policy för behandling av personuppgifter finner du här.

Om Beckmans.

Beckmans designhögskola är en enskild utbildningsanordnare som bedriver högre utbildning på konstnärlig grund inom huvudområdet design. Lärosätet erhåller statligt bidrag för att genomföra utbildning på uppdrag av staten enligt regleringsbrev. Beckmans Designhögskola utbildar ca 125 studenter. Vid högskolan finns cirka 30 anställda. Över året anlitas drygt hundratalet gästlärare. Ägaren till designhögskolan är Beckmans Skola AB, ett icke vinstdrivande aktiebolag som ägs av Stiftelsen Beckmans designhögskola. Inom ramen för dotterbolaget Beckmans Akademi drivs Beckmans kvällsskola som säljer kurser i design. Beckmans grundades 1939 och finns sedan 2022 på Lidingö i AGAs anrika industrilokaler. Läs gärna mer här: beckmans.se

Filtrera