Design Forward pitchar affärsidéer på Beckmans

Sofia Hulting form och mode

Design Forward, en skräddarsydd intensivkurs i affärsutveckling för 16 utvalda nyetablerade design- och modeföretag, avslutas
med ett draknäste på Beckmans den 7 februari.

Lärt sig utveckla hållbara affärsplaner

På kursen, som genomförs i samarbete med Svensk Form och Swedish Fashion Council, har deltagarna fått slipa sina affärsidéer och utveckla hållbara affärsplaner. Och bakom de utvalda företagen står flera tidigare Beckmansstudenter. En av dem är Ella Westlund som gick ut Form 2017 och som är i startgroparna för sitt designföretag som inriktar sig på att skapa anpassade produkter till personer med funktionsvariation.

–Det är en fantastisk kurs som öppnar så många dörrar och ger mig den push jag behöver för att känna mig säker på det jag gör, säger Ella.

Lyssna på expertpanelen

På onsdag 7 februari ska deltagarna presentera resultaten för en expertpanel på Beckmans. Du är välkommen att lyssna på företagens pitchar och höra vad panelen tycker. 

I panelen sitter Alexander Lervik, formgivare och, Anders Frostenson, CEO & Co-founder Sweet Studio, Lee Cotter, medgrundare av V Ave Shoe Repair och By The No, Liva Lager, Business Developer Doberman, Magnus Bergmark, Business Strategy Director Doberman, Marina Kereklidou, Creative Director Synsam, Pauline Ström Gunnér, Head of Sustainable Business Swedish Fashion Council, Sanna Sevika Hansson, designer och konstnär.

Tid: Onsdag 7 februari kl 14.15-17.00
Plats: Akademin, Beckmans Designhögskola, Brahegatan 10

Nyheter
Filtrera