Höstlovskurs i samarbete med Tensta konsthall

Beckmans ansökan och visuell kommunikation

Höstlovskurs för designintresserade unga mellan 16 – 25 år. 

Med utgångspunkt i den pågående utställningen Molnstudier på Tensta Konsthall arbetar Beckmansalumni Johanna Burai och Kimberly Ihre fram ett roligt och lärorikt kursprogram. Fokus är Visuell kommunikation och deltagarna får lära sig grunderna i professionella idéprocesser i branschen och skapa egna fanzines utifrån sina favoritlåtar.

Två av dagarna äger rum på Beckmans Designhögskola på Agavägen 54, Lidingö.

Tid, plats & anmälan

Kursen är kostnadsfri och hålls på Beckmans Designhögskola och Tensta konsthall.
Måndag – fredag 31 oktober – 4 november kl.10-14
Anmälan och frågor mailas till George Chamoun, konstförmedlare  
För mer info om kursen, besök Tensta konsthalls webbplats

Om kursledarna:

Johanna Burai är konstnär och multidisciplinär designer baserad i Stockholm och London. Hon arbetar främst inom det kulturella området så som konst, musik, mode och hennes arbete sträcker sig från beställda grafiska designuppdrag till illustration och självinitierade projekt. Vid sidan av sin praktik håller Johanna även i workshops, samtal och undervisar på Beckmans Designhögskola.

Kimberly Ihre, född i Stockholm, är en bildkonstnär som främst arbetar med analogt fotografi och Art Direction. Hon är gästlärare på bland annat Beckmans Designskola och haft flera separata utställningar. För Kimberly har kameran varit ett verktyg för att följa och möta människor, porträttera och lära av dem. Mode har också varit ett utforskande område – och hur kläder kan vara förlängning av ens identitet.

Nyheter
Works of Essence

Works of Essence


Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Filtrera