Drop-in med Ritklubben på Tensta konsthall

Sofia Hulting visuell kommunikation

Ritklubben är tillbaka! 

Kom och rita med Ritklubben under jullovet, eller närmare bestämt den 5 januari kl 13.00-16.00 på Tensta konsthall. Ingen föranmälan behövs.

Ritklubben är en ideell teckningsförening som startade för ett år sedan på Beckmans av Emelinn Heikinnen som då gick sista året på programmet Visuell kommunikation. Idén var att det skulle finnas en öppen plats för alla som skulle vilja teckna och rita, men inte fått utlopp för det på någon enkel och tillåtande plats. Alla ska känna sig välkomna, olika material finns och det finns inget som heter ”dåligt”.  Vi ritar med akvarell, tusch och blyerts.

Sportlovskollo ”Mellan två och tre dimensioner”

Mellan den 25 februari – 1 mars blir det kollo på Tensta konsthall med två tidigare Beckmansstudenter, Greta Colloca, grafisk formgivare och Isa Andersson, designer.

Hur utforskar vi flera dimensioner genom skissandet, målandet, ritandet.  Vem är det som skapar en till dimension och hur ser den ut? Från skiss till skulptur, från målning till objekt. Genom att skala upp, skala ner, vrida på perspektiv och sinnesupplevelser ska vi utforska fler dimensioner i fysiska objekt utifrån skissen.

Nyheter
Filtrera