Bella Funck ny styrelseledamot på Beckmans

Beckmans

Med sin kunskap inom digitalisering och affärsutveckling av utbildning bidrar Bella Funck med nya perspektiv på modern pedagogik i Beckmans Designhögskolas styrelse.

Vill modernisera och accelerera lärande i bolag

–Idag driver jag ett bolag som heter Colearn. Vi moderniserar och accelererar lärande i bolag. Mycket handlar om att släppa taget om det traditionella synsättet att endast lära sig genom klassundervisning och istället se hur man kan förstärka lärandet genom att använda sig av olika metoder och tekniker. För detta har vi utvecklat en metodik som heter Hybrid Learning Methodology, berättar Bella Funck.

–Vi jobbar även med att öka lärförmågan och lärandekulturen i bolag. Vår gamla studieteknik, som vi fick från grundskola, handlade mycket om att memorera fakta och svara rätt utifrån ett facit, men idag ute i arbetslivet är den studietekniken förlegad. Nu behöver vi snarare ha en lärförmåga som hjälper oss att utveckla nya förmågor, samt att hantera ny teknik och konstant förändring, fortsätter hon.

Bred bakgrund – från kreatör till global utvecklingschef

Innan hon startade Colearn arbetade Bella Funck som global utvecklingschef på Hyper Island. I grunden är hon utbildad kreatör och har tidigare arbetat som illustratör, Art Director och Creative Director på bland annat tech-startup Stardoll och digitala reklambyrån Farfar. 

–Jag tycker det ska bli fantastiskt lärorikt och spännande att jobba med alla på Beckmans. Det är en fantastisk skola med ett starkt varumärke och med den lilla interaktion jag hittills har haft, upplever jag en enorm passion for hantverket, studenterna och skolan.

Nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Filtrera