Time Well Spent | Beckmans examensutställning 2021

Beckmans examen2021, form, mode och visuell kommunikation

Den 20 maj öppnar Beckmans Designhögskolas årliga examensutställning.

De tre examensklasserna inom Form, Mode och Visuell Kommunikation har arbetat med att utforska, utmana och påverka en mängd olika områden inom design och formgivning. I maj visar de sina examensprojekt både digitalt och i en utställning på skolan.

Årets utställningskoncept ställer frågor om tidens betydelse inom design och formgivning, speciellt i tider som dessa. Under tre år har samtliga studenter upplevt hur tid påverkar ett projekt. Hur oändlig den känns i början och knapp den är i slutet. Men ändå kommer man – på något sätt – i mål till slut.

Beckmans examensutställning 2021 kallas “Time Well Spent”. En titel som säger att tre år på Beckmans är väl spenderad tid.

Utställningens öppettider

Torsdag 20 maj
Pressvisning kl 13.00
Utställningen öppen för alla kl 14.00–19.00

Övriga tider
Vardagar: 12:00–19:00
Helg: 11:00–16:00

Förboka din biljett

BILJETTER TILL UTSTÄLLNINGEN FÖRBOKAS HÄR 

Vi släpper in 8 besökare var 20:e minut. Biljetten gäller i 1 timme eller kortare om du bokat i närheten av vår stängningstid. Vänligen kom på utsatt starttid och lämna vid utsatt sluttid så att vi kan hjälpas åt att hålla en bra spridning i utställningsrummen.

Film & Talks

Examensutställningen smygstartar digitalt den 29 april med lansering av både film och samtal om tid i relation till grafisk design, formgivning och modeskapande.  Läs mer här

Koncept & Art Direction

Ivan Gedin, Isabelle Sjö, Lisa Åsberg & Lova Nyblom, examensstudenter i Visuell Kommunikation.

Nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Filtrera