Beckmans besöker Österängens Konsthall

vik. kommunikatör ansökan, form, mode och visuell kommunikation

I oktober tar vi med oss tre nyutexaminerade designers från Beckmans och åker till Småland för att berätta om våra utbildningar.

Ta reda på om Beckmans är din framtid

Vi är övertygade om att design är nyckeln till många av de utmaningar som framtiden står inför. Därför är utbildning i designämnen viktigt. Men vad lär man sig egentligen på en designhögskola? Och vad kan man jobba med efter utbildningen?

I ett samarbete med Österängens Konsthall välkomnar vi alla som vill komma och lyssna på när nyutexaminerade studenter berättar om hur det var att plugga på Beckmans och hur du kan tänka när du söker en designutbildning. De du får träffa har gått någon av våra inriktningar Mode, Form eller Visuell kommunikation och kommer att visa sina arbeten. 

Kom! Och ta reda på om Beckmans Designhögskola är din framtid.   

Öppna informationstillfällen 

onsdagen den 16 oktober kl. 13.00-16.00 – ingen anmälan krävs
torsdagen den 17 oktober kl. 13.00-16.00 – ingen anmälan krävs

Designworkshop

Designworkshop med Beckmans & Folk Lab onsdagen den 16 oktober kl 16.00 – 18.00. Föranmälan krävs – anmäl dig här

Välkommen att anmäla dig till en workshop där det finns möjlighet att med laser konstruera egen-designade accessoarer, tredimensionella gestaltningar och fantasifulla skapelser med akryl, plywood, kartong mm. Innehållet till denna workshop är inspirerat av Agenda2030 mål 12 – Hållbar konsumtion och produktion. Beckmans berättar också om sina olika utbildningar och vad ett framtida yrke inom designområdet kan innebära.

Nyheter
Filtrera