Vi söker lektor i Mode

vik. kommunikatör

Vi söker en lektor till Mode med koll på samtiden och med djupa praktiska kunskaper inom ämnet modedesign. Omfattning 50 % av heltid, 3+3 år. Sök senast 29 november 2018.

Beckmans Designhögskola i Stockholm utbildar inom tre kandidatprogram (180 hp): Form, Mode och Visuell Kommunikation. Utbildningarna vilar på konstnärlig grund och praktiskt arbete varvas med teori. Nu söker vi en lektor till Modeprogrammet.

Du som söker: 

  • Har erfarenhet av att undervisa inom praktiken mode på högskolenivå.  
  • Har erfarenhet av produktion på stora som små företag inom modebranschen.  
  • Kan stimulera studenternas individuella utveckling utifrån deras intressen och mål samtidigt som Du engagerar dig i högskolans krav och utmaningar.  
  • Har god samarbetsförmåga, är flexibel samt noggrann i utförandet av administrativa sysslor.

Meriterande är:  

  • Pedagogisk utbildning.  
  • God materialkunskap.  
  • Ett nationellt och internationellt nätverk.  
  • Goda språkkunskaper.  
  • En praktik där du rört dig mellan mindre och större uppdrag, mellan kommersiella och egeninitierade projekt. 

Om Beckmans

Beckmans har 123 studenter och 30 anställda inom lärarkår och administration. Vi anlitar namnkunniga gästlärare och samarbetar nära med branscher och aktörer som vi delar intressen med. Beckmans befinner sig i en ständig utvecklingsfas där ny kunskap, perspektiv på mångfald, jämlikhet och hållbarhet genomsyrar frågor som direkt kopplas till Mode. Vårt mål är att utbilda studenter med stark individuell konstnärlig förmåga, vara en relevant plats för ämnesutveckling inom våra fält samt en intressant samarbetspartner men inte minst en trampolin för studenterna ut i ett givande arbetsliv.

Beckmans Designhögskola har sina lokaler på Brahegatan 10 i Stockholm.

Om tjänsten

Tjänstens omfattning är 50% av heltid, 3 + 3 år. Tillträde enligt överenskommelse. Större delen arbetstiden är förlagd till schemalagda kurser, handledning och avdelningsmöten. En lektors uppgifter fördelas mellan undervisning, ämnesutveckling och gemensamt högskolearbete. Beckmans Designhögskola tillämpar kollektivavtal. 

Sista ansökningsdag 29 november 2018.  Välkommen med din ansökan till jobbansokan@beckmans.se märk ansökan LEKTOR MODE. Ansökan bör innehålla: Personligt brev + CV

Beckmans Designhögskola är personuppgiftsansvarig, vilket innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och att dina rättigheter tas tillvara.  Vår policy för behandling av personuppgifter finner du här.

Nyheter
Filtrera