Fem alumni aktuella under Fashion Week Stockholm

Beckmans alumni, mode

Beckmansalumni Per Götesson, Nhu Duong, Anders Haal (HAAL) och duon bakom Rave Review, Josephine Bergqvist och Livia Schück, visar kreationer under pågående Fashion Week Stockholm S/S 2019.

Blir del av ikoniskt modearkiv

Absolut Vodka sponsrar tre svenska framtidslöften den här säsongen och samtliga av dem har utbildat sig vid Beckmans modeprogram. Det är Nhu Duong som gick ut 2008, Anders Haal som tog examen 2009 samt Per Götesson som gick ut 2013. I utställningen Absolut Iconic visar de varsin unik look som efter utställningen kommer att ingå i modearkivet Absolut Iconic. Arkivet som sträcker sig så långt tillbaka som 1987 och innehåller plagg av designers som Helmut Lang, Tom Ford och Marc Jacobs. Under Fashion Week i Stockholm visas ett urval från detta arkiv upp för första gången.

Dubbelt aktuell  

Per Götesson är dubbelt aktuell under modeveckan då han även är en av dem som visar sin senaste kollektion på Swedish Fashion Talents, ett projekt som drivs av Swedish Fashion Council. Även Rave Review är ett av de modemärken som visar sin senaste kollektion på Swedish Fashion Talents. Båda märkena är nominerade i ”Årets Swedish Fashion Talent”.

Mer läsning

Intervju med Nhu Duong, Per Götesson och Anders Haal i Bon Magazine.

Intervju med Per Götesson i DN.

Läs också lektor Maria Ben Saads intervju med Per Götesson i London 2016

Nyheter
Tack för i år!

Tack för i år!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Filtrera