Design Dialogues | Forsknings(f)rön

Beckmans konstnärlig forskning

I del tre av föreläsnings- och samtalsserien Design Dialogues presenterar Samira Bouabana, grafisk formgivare och programansvarig för Visuell kommunikation på Beckmans, sitt konstnärliga forskningsprojekt där hon har fördjupat sig i flera spår med kopplingar till ämnet visuell kommunikation.

23 november | presentation av projektet Forsknings(f)rön

Vad har ett galleri, en tvål, ett vilrum och en kortlek gemensamt? De är alla exempel på en serie undersökningar där Samira Bouabana har utforskat metoder och förutsättningar för samarbete och synlighet för visuell kommunikation. 

Projekten kan läsas som delar i ett enda projekt eller som sju separata frön till framtida projekt. Den 23 november presenterar hon det i en öppen föreläsning på Beckmans. 

Tid, plats & anmälan 

Datum: 23 november kl 16.15-17.15
Plats: aulan, Beckmans Designhögskola, Brahegatan 10
ANMÄL DIG HÄR

Välkommen!

Om konstnärlig forskning på Beckmans 

2017 inledde Beckmans en satsning på konstnärlig forskning som hittills resulterat i fem olika forskningsprojekt med kopplingar till våra utbildningsområden form, mode och visuell kommunikation. Några av projekten har presenterats i olika format, bland annat på Nationalmuseum, Sven-Harrys konstmuseum och Rian designmuseum.

Läs om tidigare presentationer i föreläsnings- och samtalsserien Design Dialogues.

Nyheter
Tack för i år!

Tack för i år!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Filtrera