Beckmansstudenter tolkar Orionteatern

Beckmans

Förstaårsstudenterna vid programmet Visuell kommunikation har i år, i kursen Bilden i visuell kommunikation, skapat fysiska och digitala affischer i samarbete med Orionteatern inför jubileumsåret 2023 då teatern firar 40 år.

– Screentryck, foto och färg som metod, värdet av att utforska blick och perspektiv och att bygga ett eget visuellt mikrokosmos bortom det generiska, har varit en viktig del av kursarbetet. Att reflektera över balansgången mellan det personliga och det gemensamma, vad jag som individ är intresserad av och vad som är relevant för uppdragsgivare, att få gehör av dess publik, är en viktig del av vår utbildning och fortsatta arbete som visuella kommunikatörer, säger Sophia Wood, kursansvarig.

– Genom Orionteaterns historia har det gränsöverskridande och det visuella alltid fått ta stor plats. Dörrarna till andra konstformer har stått vidöppna sen 1983. När teatern nu firar 40 år under hela 2023 känns det extra fint att bygga vidare på den traditionen tillsammans med Beckmans. Det blir ett sätt att ta med vår historia framåt, säger Christopher Backholm, kommunikationsansvarig på Orionteatern.

Vernissage fredag 13 januari kl 17.00-19.00 på Orionteaterns lilla scen.
Adress: Katarina Bangata 77

Medverkande studenter:
Adam Arinbjarnarson

Amanda Artberger

Elvin Odelholm

Emilia Lind

Frank Torsson Szyber

Gabriella Roos Redemo

Jonatan Modin

Lina Sundkvist Strindberg

Maja Ringsäter

Måns Horning

Nayra Aly

Noah Constantinou

Sanna Holm

Sofia Di Marco

Solvej Jansson

Tiffany Louise Hoff

Beckmans Designhögskolas visuell kommunikationsprogram: Samira Bouabana, programansvarig. Sophia Wood, Stefania Malmsten, Peter Ström, Jonas Johansson

Gästföreläsare: Sanna Haverinen, Irene Thisner, Jenny Källman

Nyheter
Works of Essence

Works of Essence

Öppen casting

Öppen casting

Tack för i år!

Tack för i år!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Filtrera